Connecteer uw Smartcoach identiteit
loginLogo
Login
Smartcoach paswoord vergeten?
Connecteer uw FaceBook identiteit

Facebook LinkedIn Twitter E-mail

The Smart Coach

FAQ

Welke methode ligt aan de basis van The Smartcoach ?

The Smartcoach van Sport-0-Top is als concept het resultaat van wetenschappelijke bevindingen en meer dan twintig jaar ervaring met Fitness en Sport. Talrijke sportbeoefenaars hebben van deze ervaring kunnen genieten. Sommige onder hen werden kampioen, andere vice-kampioen en nog andere helemaal niets. Wel hebben ze allemaal vooruitgang geboekt en genoten van hun samenwerking met Rudi De Cocq, The Smartcoach, de passie voor Sport en Welzijn. Voor Rudi De Cocq staat de raltie van mens tot mens boven de techniek. The Smartcoach is een instrument waarmee de mens dankzij de nieuwe technologieën in het centrum van het coachen wordt geplaatst.  

Hoe kan ik een module bestellen ?

  1. Alvorens een module te kunnen kopen moet je je inschrijven. De modules die The Smartcoach je voorstelt houden rechtstreeks verband met de antwoorden die je op de quiz hebt gegeven. 
  2. De modules en alle The Smartcoach diensten koop je met zogenaamde "Smartcredits". Dat zijn voorafbetaalde creditpunten die je als bundel aankoopt. Dankzij de Smartcredits hoef je dus geen lange-termijnabonnement te nemen. Met de Smartcredits betaal je slechts wat je echt verbruikt. Hoe omvangrijker de aangekochte bundel, hoe lager de prijs per Smartcredit.
  3. Als je eenmaal bent ingeschreven en je inschrijving is bevestigd dan kun je via Ogone één of meerdere bundels aankopen en daarmee je module bestellen.
  4. Zodra je een module hebt besteld, krijg je toegang tot The Smartcoach diensten.


Hoe werkt The Smartcoach concreet in de praktijk?

  1. The Smartcoach werkt je trainingsprogramma uit. Na een evaluatie van je conditie werkt The Smartcoach je persoonlijke trainingsprogramma uit (je zogenaamde e-Fitness) waarbij rekening wordt gehouden met je uithoudingsvermogen, je kracht of je snelheid en je interesses.
  2. Een uur voor het begin van je sessie stuurt The Smartcoach je een SMS. Je "Personal e-coach" begeleidt je, geeft je advies en moedigt je bij elke trainingssessie aan.
  3.  Na je sessie maak je zelf een evaluatie zodat The Smartcoach je trainingsprogramma kan aanpassen. De follow-up en de ondersteuning voor en na de sessie door middel van de e-coach maken het werken met The Smartcoach zo vernieuwend. Waar en wanneer je maar wil heb je toegang tot je training en de evaluatie van je training. Op basis van deze evaluatie past de e-coach je volgende sessie aan. Na een tiental trainingen zul je je progressie op je profiel al merkbaar zien veranderen.

Hoe lang duurt een sessie ?

Dat hangt af van je niveau en de voortgang van je trainingsprogramma. De voorgestelde trainingssessies duren 25 tot 70 minuten.

Wat gebeurt er als je een trainingssessie stopzet?

Als je een trainingssessie stopzet of sommige oefeningen niet uitvoert dan kun je dat in de vragenlijst (meerkeuzevragen) van de evaluatie melden. Deze vragenlijst is makkelijk en kort en het invullen neemt slechts enkele tientallen seconden in beslag. Je kan je mening ook kwijt in een veld voor doorlopende tekst. De ingevulde vragenlijst wordt rechtstreeks naar je Smartcoach gestuurd die je het niveau van je volgende trainingssessie automatisch aanpast of contact met je opneemt om zijn diagnose te verfijnen en je nadien beter te helpen.

Kun je een module aanpassen of stopzetten?

Met de Smartcredits betaal slechts wat je verbruikt. Dankzij de Smartcredits hoef je dus geen lange-termijnabonnement te nemen. Als je een module stopzet worden de Smartcredits die je niet verbruikt hebt op je account teruggestort. Daarmee kun je een module kiezen die beter bij je verwachtingen aansluit.

The Smartcoach Mission?

Coaching : " ... anderen helpen veerkrachtig te zijn...". The Smartcoach helpt je vooruitgang te boeken.

© Copyright Sport-0-Top SA 2016 - TVA BE 0843.164.184 - Chemin des postes, 119 - 1410 Waterloo - Trademark the Smartcoach® - All Rights Reserved
fondation-roi-baudoin ogone